Press

GLEMT reviews

Nordlys, terningkast 6

"Forestillingen GLEMT er en gjennomgripende kunstopplevelse. Så sterk. Så heftig. Så vakker. Så viktig. Og så godt sydd sammen at det bare er å klappe i hendene. Lenge."
- Anki Gerhardsen, Nordlys.
Read the whole review

Open image/PDF of review

Harstad Tidende, terningkast 6

"Simone Grøttes GLEMT er fortellerkunst på sitt aller, aller beste, hvor lyd, musikk og bevegelse smelter sammen til en tankevekkende og dypt rørende forestilling."
- Inga Helene Juul, Harstad Tidende

Open image/PDF of review

Norsk Shakespeare tidsskrift

"Med sitt lavmælte insisterende og samtidig storslagne formspråk, er GLEMT et solid bidrag både til kunstfeltet og til vår kollektive historiekunnskap."
- Ragnhild Freng Dale, Norsk Shakespeare tidsskrift

Open image/PDF of review

Folkebladet

"Dansen fortsetter, utdyper og legemliggjør der ordene ikke strekker til i Simone Grøttes sterke forestilling om krig, evakuering og nedbrenning av Finnmark."
- Arne Ivar Hanssen, Folkebladet
Read the whole review

Mannen som stoppa hurtigruta reviews

NRK

"Mannen som stoppa hurtigruta er en visuell nytelse av ei forestilling. Med nydelig musikk, helt utsøkt scenografi og et særegent danseuttrykk."
- Hege Iren Hansen, NRK
Read the whole review

Scenekunst.no

"Forestillingen er som en nordnorsk fortelling om minner, identitet, folk som har levd, folk som lever og det som kan utspille seg over en kopp kaffe. «Mannen som stoppa hurtigruta» er en historietime som er vel verdt å få med seg, den utfordrer oss til tro på det umulige."
- Maria Stødle, Scenekunst.no
Read the whole review